Sincer, ideea a…

Sincer, ideea asta de a lungi anul scolar pana la refuz, mi se pare groaznica. De obicei, pe la sfarsitul lui mai te gandeai (si ma gandeam) ca „e, mai sunt 2 saptamani” care de cele mai multe ori erau de stat degeaba (daca nu erai corigent sau n-aveai vreo medie de marit) ceea ce era reconfortant.

Dar acum nu. Acum e sfarsitul lui mai si te gandesti ca mai sunt PATRU saptamani. Si eu ma gandesc ca nici macar nu am note la toate materiile. Si ca o sa murim de cald in cutiile alea de chibrituri din corpul 2, care se mai numesc si sali de clasa. Si ca anul incepe mai devreme, ca vacanta e mai scurta si ca nu e corect. Nu e corect deloc. 

E o forma de tortura. Lenta, dar sigura. Sa te streseze (ceea ce oricum esti tot anul, dar nu strica 2 saptamani in plus), sa ti se para ca zilele se scurg inceeet, ca, vorba aia, limbile ceasului merg intai inapoi si apoi in fata. Dar pana la urma, cand te gandesti ca anul urmator o sa fie de cosmar (ala chiar ca ar trebui sa fie interminabil, sau ma rog, dintr-un punct de vedere), faptul ca ramai mai mult a 11a, nu mai pare chiar atat de rau. Sau .. ultima vara din liceu ar trebui sa fie totusi mai lunga. Bineinteles, nu schimb eu nimic. Dar pot sa comentez. Toata lumea poate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s