Daca doar visel…

Daca doar visele in care nu credem cu adevarat nu ni se indeplinesc? Sau cele pe care nu le vrem cu adevarat indeplinite. Intr-adevar, un gand reconfortant si tind sa cred ca e macar oleaca de adevar in el. Bineinteles, internetul e plin de imagini de genul „If you can dream it, you can make it” si altele de genul. Trebuie doar sa cauti „dream” pe deja celebrul site weheartit.com (site despre care ma chinui si acum sa imi dau seama cum l-am descoperit – si prin chestia asta nu vreau sa spun ca eu l-am descoperit prima sau altele de genul) 

In orice caz, nu e important ce gasesti pe net si, se pare ca, urmandu-mi exemplul (ce… ciudat suna) am cautat dream pe weheartit.com, nu gasesti chiar asa de multe imagini cum ma asteptam eu, cel putin nu de la primele pagini, ca sa nu mai vorbim de faptul ca m-au intrebat daca nu cumva cautam „dress” in loc de dream. Ca de obicei. 

Revenind la ideea centrala, da, trebuie sa crezi in visul tau – sau visele tale, dupa caz – si nu, nu este singura chestie pe care trebuie sa o faci ca sa ti se indeplineasca visele. Ar fi bine daca prin simpla „credinta” in visele noastre, acestea ar deveni realitate. Poate ca sunt anumite chestii in care nu ai ce sa faci, lucruri pe care le visezi si care se pot indeplini fara implicatia ta si atunci probabil ca doar crezand, visele ti se indeplinesc. Posibil. Dar marea majoritate a viselor noastre (vise, vise, vise… deja e obositoare postarea asta) nu fac referire la astfel de lucruri. Pentru cele mai multe, trebuie sa muncesti enorm la indeplinirea lor. Munca si „credinta”. Si muuulta vointa. 

Bun, sa zicem ca am stabilit asta. Dar ce faci cand nici nu stii ce vrei ? Cand ai vise peste vise, ala poate da, celalalt mai mult, mm,dar parca nu,prea greu … Si nici nu stii pentru care sa lupti, in care crezi mai mult … Groaznic, o viata de incertitudini, cel putin pentru mine. Acum, poate ca unora le place sa umble din floare in floare (in sensul, metaforic, nu in sensul versului din melodia de acum, multi ani, a celor de la Voltaj) si n-a zis nimeni ca nu poti sa ai mai multe vise, dar sa crezi in ele si sa muncesti pentru ele. Sa stii macar pentru ce te zbati.

„This is impossible.

Only if you think so.”

Pana la urma, poti sa realizezi orice vrei sa realizezi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s