Nu imi vine sa …

Nu imi vine sa cred ca mai e un piic, putintel de tot si se termina vacanta asta. Nici n-a inceput! Sau, ma rog, ea a inceput, si inca de ceva vreme, dar intelegeti voi. Marea, imensa problema e ca e ultima vacanta adevarata, ultima vacanta de liceu – ceea ce suna deprimant – pana incepe anul de care intr-o masura mai mare sau mai mica, ne temem cu totii. Ceea ce suna si mai deprimant. 

Si iar am senzatia de lipsa de timp, de „vreau sa fac totul, orice in cat mai putin timp”. Si evident ca nu se poate. Ceea ce ma streseaza si mai tare. In fine. Nimeni n-are chef sa citeasca despre cat de stresat e altcineva, in conditiile in care fiecare le-avem pe-ale noastre. 

Sa ne linistim, deci. Mai sunt totusi trei saptamani (ceea ce pana la urma, e ceva), afara inca e cald… cititi, relaxati-va, uitati-va la filme, ce vreti voi si din toamna, invatat intens. (recunosc, asta a sunat putin patetic. dar aia e.) Si trecem noi si peste asta. Pana la urma, n-a murit nimeni intr-a doispea. Si n-o sa fim noi primii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s